Helpen bij KVW

Psst.. de knop om je in te schrijven zit helemaal onderaan deze pagina!

Elk jaar organiseert Stichting Kindervakantieweek Hilvarenbeek in de laatste week van de zomervakantie een gezellige week voor de kinderen uit groep 3 tot en met groep 8. Dit jaar is dat vanmaandag 12 augustus tot en met vrijdag 16 augustus 2024. Kindervakantieweek Hilvarenbeek vindt plaats op de trimbaan aan het Groot Loo. Tijdens Kindervakantieweek gaan de kinderen onder meer hutten bouwen, feesten, knutselen en bosspellen spelen. Het programma duurt voor de kinderen elke dag van ongeveer 10.00 uur tot en met 16.00 uur.

Kindervakantieweek Hilvarenbeek is afhankelijk van veel vrijwilligers. Elk jaar kunnen we heel wat hulp gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan helpen bij het opbouwen of afbreken, helpen in de keuken of de materialentent of helpen als spelbegeleider of EHBO'er. We willen zodoende graag een beroep doen op je hulp. En goed nieuws: je hoeft geen bodybuilder te zijn om een steentje bij te kunnen dragen.

Crèche

Help je bij één van onze activiteiten en heb je één of meerdere kinderen die (nog) niet deelnemen aan Kindervakantieweek? Het is mogelijk om die kinderen tijdens het helpen toe te vertrouwen aan onze crèche. Mocht je hier gebruik van willen maken, dan kun je dat verderop aangeven.

Maatschappelijke stage

Helpen bij Kindervakantieweek is te gebruiken als maatschappelijke stage. Als je Kindervakantieweek zou willen gebruiken als maatschappelijke stage, kun je dat verderop aangeven. We zullen er dan voor zorgen dat alle documenten voor je maatschappelijke stage netjes ingevuld worden.

Vragen en/of problemen

Als het inschrijven niet lukt of als je andere vragen hebt, kun je contact met ons opnemen via kvwhilvarenbeek@gmail.com.