Inschrijven kinderen

Elk jaar organiseert Stichting Kindervakantieweek Hilvarenbeek in de laatste week van de zomervakantie een gezellige week voor de kinderen uit groep 3 tot en met groep 8. Dit jaar is dat van maandag 12 augustus tot en met vrijdag 16 augustus 2024.

Kindervakantieweek Hilvarenbeek vindt plaats op de trimbaan aan het Groot Loo. Daar gaan we elke dag met z’n allen op de fiets naartoe. Tijdens Kindervakantieweek gaan de kinderen onder meer hutten bouwen, feesten, knutselen en bosspellen spelen. Het programma duurt elke dag van ongeveer 10.00 uur tot en met 16.00 uur.

Verzekeren

Is je kind of zijn je kinderen niet verzekerd voor ongevallen? Het is mogelijk om via Stichting Kindervakantieweek Hilvarenbeek een collectieve ongevallenverzekering voor die week af te sluiten. De verzekering kost € 4,00 per kind en de polis ligt ter inzage bij de organisatie. Let op: het kind blijft zelf risicoaansprakelijk.

Inschrijfgeld

Aantal kinderen Niet verzekeren Wel verzekeren
1 € 30,00 € 34,00
2 € 57,00 € 65,00
3 € 83,25 € 95,25
4 € 108,00 € 124,00

IDeal

Het is alleen mogelijk om je kind(eren) online in te schrijven als je ook online kunt betalen met iDEAL. Met iDEAL kun je veilig en gemakkelijk online betalen. Je rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van je eigen bank.

Financiële ondersteuning door Stichting Leergeld

Als je over onvoldoende financiële middelen beschikt om het inschrijfgeld te kunnen betalen, kan Stichting Leergeld Hilvarenbeek financiële ondersteuning bieden. Als je daar gebruik van wil maken, dien je je kind(eren) niet via deze inschrijfpagina in te schrijven, maar dien je contact op te nemen met Stichting Leergeld Hilvarenbeek. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@leergeldhilvarenbeek.nl. Meer informatie vind je op www.leergeldhilvarenbeek.nl.

Vragen en/of problemen

Als het inschrijven niet lukt of als je andere vragen hebt, kun je contact met ons opnemen via kvwhilvarenbeek@gmail.com.