Inschrijven leiders

Let op: het inschrijfformulier vul je samen met je medeleider(s) in (dus één formulier per koppel of trio)!

Elk jaar organiseert Stichting Kindervakantieweek Hilvarenbeek in de laatste week van de zomervakantie een gezellige week voor de kinderen uit groep 3 tot en met groep 8. Dit jaar is dat van maandag 30 augustus tot en met vrijdag 3 september 2021. Kindervakantieweek Hilvarenbeek vindt plaats op de trimbaan aan het Groot Loo. Daar gaan we elke dag met z’n allen op de fiets naartoe. Tijdens Kindervakantieweek gaan de kinderen onder meer hutten bouwen, feesten, knutselen en bosspellen spelen. Het programma duurt elke dag van ongeveer 10.00 uur tot en met 16.00 uur.

Ben je vrij van maandag 30 augustus tot en met vrijdag 3 september 2021 en heb je zin om, samen met een vriend of vriendin, vijf dagen lang een groep van 10 tot 12 kinderen te begeleiden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Kindervakantieweek is namelijk niet mogelijk zonder de inzet van 80 tot 100 enthousiaste leiders.

Je bent 15 jaar of ouder

Als leider moet je op de eerste dag van Kindervakantieweek (in 2021 is dat maandag 30 augustus) minimaal 15 jaar oud zijn. Ben je jonger dan 15 jaar en wil je meedoen als leider? Neem dan contact met ons op via kvwhilvarenbeek@gmail.com. We kijken dan samen wat er mogelijk is.

Maatschappelijke stage

Leider zijn bij Kindervakantieweek is te gebruiken als maatschappelijke stage. Als je Kindervakantieweek wil gebruiken als maatschappelijke stage, kun je dat verderop aangeven. We zullen er dan voor zorgen dat alle documenten voor je maatschappelijke stage netjes ingevuld worden.

Vragen en/of problemen

Als je nog vragen hebt, kun je een kijkje nemen op de pagina ‘Meest gestelde vragen’. Als het inschrijven niet lukt of als je nog andere vragen hebt, kun je contact met ons opnemen via kvwhilvarenbeek@gmail.com.